Mitä jos toimisto olisi tosi makee paikka? Ja siellä fiilis, että voi vapaasti olla oma itsensä?

Yritykset haluavat tehdä toimistosta nyt houkuttelevan paikan, missä henkilöstö viihtyy, inspiroituu ja suorastaan syttyy. NCC:llä on tarjota juuri sellainen paikka. Rouheanraikas, aito helsinkiläinen ja taatusti ajan hermolla: Axelsberg Konepajalla Vallilassa. Uudet toimistot ovat nyt suunnitteilla.

Konepajalle on tulossa NCC:n punatiilinen rakennus, johon on suunnitteilla sekä toimistoja että asuntoja. Naapurissa on jo aiemmin valmistunut MTV:n uusi Pöllölaakso ja paljon muuta kiinnostavaa. Paikka on urbaani ja erilainen, se erottuu tavallisista toimistoalueista. Miksi oikeastaan tyytyä yhtään vähempään, kun tarjolla on todella virkistävä ja varmasti inspiroiva kokonaisuus?
– Axelsbergin suunnitelmat ovat saaneet hyvän vastaanoton kaikilta, keille ne on esitelty. Täällä on vaan niin makeeta; Axelsbergin näyttävä toimistokokonaisuus, joka sopii trendikkäälle Konepajan alueelle täydellisesti, NCC:n myyntipäällikkö Sinan Imaditdin henkäisee.

– Koen tämän visuaalisena kokonaisuutena, jossa yhdistyvät rouheus ja modernius, punatiili ja lasi, kodit ja toimistoelämä, hipsterit ja bisnes. Axelsberg on ikään kuin alueen liberaaliutta korostava ja erilaisuutta hyväksyvä paikka. Fiilis puhuttelee ja täällä jokainen saa olla oma itsensä, Sinan jatkaa.

Sinan nostaa esiin kolme asiaa Axelsbergista:

1. Axelsbergin tilat ovat huippumodernit. Se tarkoittaa, että tilat joustavat ja ne räätälöidään täysin käyttäjien tarpeisiin. Lisäksi ne ovat osa alueen harmoniaa. Hybridityö on uusissa kohteissa huomioitu jo suunnitteluvaiheessa. Näihin toimistoihin saadaan wau-efektit ja yrityksen brändi-ilme. Työkulttuuria tukeva rakenne on tilojen keskiössä. Hyvä sisäilma ja valaistus ovat perusjuttuja, mutta hyvin tärkeitä!

2. Konepajan alue on uniikki ja suosio vain kasvaa alueen kehittyessä kovaa vauhtia. Alueella on punatiilisestä historiasta syntynyt, oma industrial-henkinen identiteetti, johon yhdistyy luovuus ja innovatiivisuus kaikessa, mitä sinne syntyy. Tunnelma tarttuu ja inspiroi. Helsingin kaupunki kehittää myös Teollisuuskadusta kaupunkibulevardia, mikä yhdistäisi Kalasataman, Konepajan ja Pasilan sujuvasti toisiinsa.

3. Arki sujuu, kun palvelut tukevat tekemistä, olemista ja töihin tulemista. Hyvät aulapalvelut, lämmin autohalli, latauspaikat autoille, pyöräparkit, sosiaalitilat, vuokrattavia neukkareita, ravintola ja kaikki ravintolat ympärillä sekä muut alueelle kasvaneet palvelut. Perille pääsee kätevästi ratikalla tai bussilla, metro ja Pasilan juna-asemakin ovat lähellä. Ja pyöräilijät on huomioitu!

– Tämä on alueen viimeinen vapaa tontti, minne Axelsbergia nyt suunnitellaan, ja se tulee todellakin täyttämään Konepajan loppuosan hyvin. Ja vastuullisesti, se on erittäin tärkeä asia! Tänne voi muuttaa hyvillä mielin, sillä tiedämme ja olemme huomioineet jo pitkään sen, että vastuulliset ratkaisut ovat monelle yritykselle nykyisin erittäin merkittävä seikka päätöksenteossa.

Sinan Imaditdin, NCC

Axelsberg, kuten kaikki muutkin NCC:n kehittämät toimistokohteet, suunnitellaan vähintään BREEAM Excellent -tason ympäristösertifoinnin mukaisesti. BREEAM vaatii paljon toimenpiteitä ja NCC:llä on osaamista täyttää sertifioinnin kriteerit. Niitä ovat mm. energiatehokkuus, vähähiilisyys, ympäristön huomioiminen ja työskentelyolosuhteet. Rakennukseen tulee esimerkiksi energiaa säästävä lämmöntalteenotto ja aurinkopaneelit. Rakennus tulee olemaan A-energialuokkaa – tietysti!

Tutustu valloittavaan Axelsbergiin ja vuokraa omat toimitilasi: https://axelsberg.fi/.

Takaisin
Jaa artikkeli

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää erilaisista toimitilaratkaisuista.

Sinan Imaditdin Myyntipäällikkö +358 40 738 2484 sinan.imaditdin@ncc.fi

NCC kehittää vetovoimaisia toimitilakohteita

Tutustu ajankohtaisiin toimistohankkeisiimme.

We Land

Ruoholahti, Helsinki

OOPS

Leppävaara, Espoo

BEAM

Keilaniemi, Espoo

Cleantech Garden

Kiviruukki, Espoo

NCC on johtava kestävän kehityksen mukaisten toimitilojen kehittäjä, jolla on tarjota vetovoimaisia kohteita sekä toimitilaa etsiville yrityksille että sijoittajille.

ncc.fi